Over ons

Over ons

Schiks Hoortechniek vakaudicien is zelfstandig ondernemer, volledig merkonafhankelijk en biedt het meest uitgebreide assortiment in hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Zo kunnen zij snel inspringen op trends en vanuit objectiviteit zoeken naar de beste hooroplossing.

Deskundig en merkonafhankelijk

Specifiek voor úw hoorsituatie, want geen mens is hetzelfde en geen hoorprobleem is gelijk. Onze dienstverlening stopt niet als u met een hooroplossing onze winkel verlaat. Uit ervaring weten we dat de gehoorkwaliteit kan veranderen. Klanten lopen dus regelmatig even binnen voor een controle of een correctie in de afstelling.

Carla Schiks

Carla is actief in de hoortoestelbranche sinds 1988 en heeft 18 jaar bij de ketens gewerkt. Sinds 2007 is zij als zelfstandige werkzaam. Oprichter en mede-eigenaar van Schiks Hoortechniek.

Corné Schiks

StAr-audicien. Corné is sinds 2012 werkzaam bij Schiks Hoortechniek, en is mede-eigenaar van Schiks Hoortechniek.

Ymke Venema

StAr-audicien. Ymke is in 2016 bij Schiks Hoortechniek gekomen. Daarvoor vele jaren ervaring opgedaan bij een ander audicienbedrijf. Ymke is onze audicien bij Via Optiek te Vianen.

Janneke Leenders

Office Manager: Ons eerste aanspreekpunt.

Nancy Groos

StAr-Audicien. In 2018 is Nancy ons team komen versterken.

Onze missie

Onze missie is om met persoonlijke aandacht voor de slechthorende de best mogelijke individuele hooroplossing te bereiken, om de kwaliteit van het leven te behouden en/of verbeteren.

Een oplossing op maat

Schiks Hoortechniek staat als StAr gecertificeerd vakaudicien garant voor eerlijk, onafhankelijk en gefundeerd advies. De beste oplossing, op maat en passend bij elk budget.

Wilt u een gratis hoortest?