In verband met vakantie zijn wij van maandag 3 t/m zondag 7 augustus gesloten.
Over ons

Over ons

Het team van Schiks Hoortechniek bestaat uit specialisten die klaar staan om u te helpen. Wij staan erom bekend kwaliteit te leveren en betaalbare hooroplossingen te bieden. We hebben goede contacten met KNO artsen uit onze regio.

Persoonlijke aandacht

Schiks Hoortechniek is een lokale hoorspecialist. Inmiddels werken wij met een team van 3 audiciens, die u altijd persoonlijk zullen helpen. Wij vinden het belangrijk de beste hooroplossing voor u te vinden. Dat kan alleen als wij ons in uw probleem en behoeften verdiepen.

Deskundig en merkonafhankelijk

Door de jaren heen hebben we ervaring genoeg opgedaan om te kiezen voor de beste en betaalbare hooroplossingen. We kunnen nagenoeg elk merk leveren, echter hebben wij voor u een selectie gemaakt. De merken en toestellen die wij leveren zorgen ervoor dat u voor langere tijd tevreden kunt zijn. Er word wel een gevraagd aan ons welke merken we voeren, daar hebben we slechts een duidelijk antwoord op en dat is het merk : Schiks Hoortechniek.

Onze missie

Onze missie is om met persoonlijke aandacht voor de slechthorende de best mogelijke individuele hooroplossing te bereiken, om de kwaliteit van het leven te behouden en/of verbeteren. Tevens dat we samen plezier in ons vak houden en kijgen als er weer iemand dolgelukkig is met onze inbreng.